sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Minion Rush - Itse ilkiöt


(Portfolioon teksti?)

Hullua. Väsään kokoon täysimittaista aikuisten lautapeliä, jossa on mahdollisimman paljon peliominaisuuksia ja mahdollisuuksia, vaikka melko yksinkertainen idea. Silti reilusti suosikkini kaikista peleistä vähään aikaan on Minion Rush, jossa ideana on kerätä banaaneja ja väistellä vastaan tulevia esineitä. Matkalla voi ratsastaa yksisarvisella tai laskea pinkkiä liukumäkeä. Pelikenttiäkin on vain kolme. Silti tämä peli suuressa yksinkertaisuudessaan kiehtoo. 

Välillä mieleen juolahtaa miksi en itse tehnyt jotain näin simppeliä tai vaikka videopeliä. Jälkimmäiseen on helppo vastata. En osaa, en ymmärrä tekniikkaa. Simppeliäkään en osaa tehdä silloin kun haluan näyttää kykyni. Ihailen kuitenkin suuresti videopelejä. Suurimman osan ajasta taidan läheisilleni vaikuttaa sille ettei niillä ole kuin huonoja ominaisuuksia, syy siihen on kun jään itse peleihin niin nopeasti riippuvaiseksi. Ensimmäiseen mietintääni vastaus löytyy kunnianhimostani. Haluan tehdä jotain uutta ja hienoa. Näyttää mitä osaan kaikilla mahdollisilla osa-alueilla samalla kertaa.

Vasta viimeisen vuoden aikana olen ymmärtänyt kuinka paljon nautin peleistä ja pelaamisesta. Salaa kuvittelen jo tekeväni toisenkin pelin heti tämän jälkeen….en videopeliä kuitenkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti