sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Fimo-massalla leikkimistä

Aamulla herätessäni luonnostelin vielä hiukan Usa.n pelilaattaa ja piirsin muutoman peruspakan kortin, mutta sitten muovailu houkutteli kovasti. Ensin syntyi Etelä-Afrikan pelilaattaan timantti tuotekuvaksi, sitten kaikki 2tason tehtaat (5kpl) ja kaiken päällä yksi viimeisen ja samalla 3tason tehdas eli tuo ruusuke. Siinä se päivä oikeastaan vierähtikin kun samalla piti höntsätä kaikkea muutakin. 

Nyt kaikki peruspakan kortit ovat tiedossa ja niiden tekstit ovat kirjoitettu! JEE. Iso asiakokonaisuus takana. Kunhan vielä 8 kuvitusta valmistuu voin tulostaa peruspakan, leikata ja liimata ne kuntoon ja sitten ne ovat täysin valmiit! Hui. Ensi viikolla voin varmasti tehdä saman myös tuotekorteille! Tupla HUI! Olisipas huikeaa saada jotain niin todellista ja laajaa valmiiksi ja kaikkien näkyville ja testattavaksi. Tasapainotusta täytyy vielä tehdä mutta pikkujuttu tehdä pari korttia lisää/poistaa käytöstä.

Samalla kun näkee asioiden valmistuvan ymmärtää myös monen asian puuttumisen ja työn laajuuden. 13 viikosta 3 on jo takana. Aika menee siivillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti