keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Pelikorttien taustoja! 2/2

En kuitenkaan malttanut odottaa kaikkien tuotekorttien valmistumista. Tässä on siis viimeinen ja neljäs korttipakan tausta. Tuotekortit ovat luonteeltaan hyvin erilaisia kuin muut, joten kuvituskin on hyvin erilainen. Teksti osuu täysin nappiin pelin idean kannalta ja yhistettynä vanhaan kenkälaatikon paperiin on lopputulos mainio. Mukavaa 3ulotteista henkeä. 

Tuotekorteista on tällä hetkellä 9/10 valmiita, niihin tulee vielä vain tietokoneella lisätty teksti (joka on vähän auki) ja varmaan vähän jotain koristetta, kai. Haluaisin niistä kovasti valmiita ennen viikonloppua. Muutenkin voi olla että kirjoittelen tämän viikon raportin ja lauantaina aamupäivällä ja seuraava postaus tuleekin testipelistä. Vaihtelua arkeen!

Tänään teen huimasti lisää tavottaita kunhan tästä tietokoneelta joudan ja sen jälkeen vielä muutomia peruskortteja. Aikaa menee ihan tolkuttomasti tuon paperisilppuversion tekemiseen, mutta pakko on uhrata aikaa ideoinnille ja testaukselle. Huomasin tänään ISOJA aukkoja itse pelissä, joita en ole yhtään muistanut miettiä, noh, ensiviikolla ratkotaan niitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti