perjantai 11. lokakuuta 2013

Tuotekortit


Pelissä on siis mukana 10 maata, jotka kaikki tuottavat eri tuotetta. Ne maat jotka eivät ole pelaajien käytössä ovat silti pelissä mukana tuotteiden kautta. Nämä tuotteet tulevat tietyillä säännöillä peliin vähitellen. Pelaajien käytössä olevien maiden tuotteet tulevat peliin palaajan toivomalla tahdilla riippuen tehtaista ja tuotantokierroksista. Tuotekorttien tuotteet toimivat kauppatavarana ja niillä ainakin tähän mennessä on käyty enemmän vaihtokauppaa kuin rahan kanssa ostamista. 

Tuotekorttien kuvat ovat nyt valmiit omalla laillaan. Niihin tulee varmaankin vielä värikoodausta ja skannaan ne koneelle kunnolla ja muokkaan niistä alkuparäisen näköiset (likaisen harmaat taustat saa sanoa heippa). Myöskin fontit ja tekstien paikat muuttuvat, nyt ne ovat lähinnä vain esimerkkiä antamassa. Nämä asiat ovat kuitenkin viimeistelyä ja niitä asioita joilla sidon kaikki pelin osat ulkomuodollisesti yhteen. Siispä maltan mieleni vielä hetken. 

Tänään on syntynyt runsaasti tavoitekortteja ja niitäkin on seuraavaan testipeliin jo tarpeeksi. Peruskorttejakin on muutoma jo lisää. Seuraavaksi kai yritän miettiä kierroskortteja joiden tekeminen on osoittautunut vaikeammaksi kuin mikään muun tähän mennessä. Yhtä vaikeaa taitaa olla erityiskykyjen luominen. Huh! Onneksi seuraava testipeli on jo nurkan takana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti