sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Pelikorttien taustoja! 1.5/2 //viikkoraportti


HUIHUIHUI! Siinä ne ensimmäiset 3/4 ovat, neljäs on vielä matkan varrella mietintämyssyssä. Vasemmalta oikealle taustat kuuluvat kierrospakkaan, peruskortteihin ja tavotteisiin. Neljäs kuuluu tuotteisiin ja se on kooltaan pienempi ja tyyliltään ehkä kollaasi? Hmm. Aikaa säästäekseni tein hyvät luonnokset ja sen jälkeen panoin luonnosten avulla eräänlaiset ääriviivat vesivärin pohjalle. 

//Edellisestä on noin tunti. Sillä välin yht'äkkiä päädyinkin tekemään myös tuote-kortin. Se on hyvin erilainen mutta pidän siitä. Kun tuotteiden kuvat (10kpl) ovat valmiita julkaisen sen blogissa.
-nyt siihen portfolioon tulevaan tekstiin.

Todellisuus iski vasten kasvoja ja kovaa. Vaikka tämä on vasta ensimmäinen viikko rupesin epäilemään riittääkö aika ja hyvin epävarmana mietin mistä kuvataiteellisesta osiosta alottaisin. Yksittäisten korttien kuvitus kuulostaa vielä kovin kaukaiselle, jumituin pelilaatikoita miettiessäni ja sormi meinasi mennä suuhun. Sitten muistin jo kauan sitten ajatuksen tasolla suunnittelemani korttipakkojen taustat. Peli pyörii niin vahvasti rahan ympärillä että olisi luonnollista niiden olevan todella esillä. Yhteiskuntaopin tunnilla opin että Euro, Dollari ja Yeni ovat eniten käytettyjä rahayksiköitä, joten niistä inspiroituneena apinoin vesiväreillä (vesiliukoisia värikyniä hyödyntäen) nämä kolme hyvin erilaista, mutta samaa paria olevaa kuvaa. Neljäs kuva on hyvin paljon yksinkertaisempi ja koottu laatikoistani löytyneistä kuvista. Se on täysin eriparia edellisten kanssa, mutta omalla laillaan se sopii muuten joukkoon kirjavaan.  Pelillisesti tällä viikolla olen tasapainottanut ja luonut läjän uusia kortteja ja ratkaissut aiemmin löydettyjä ongelmia. 

Ajankäyttösuunnitelma sanoo: 
(viikko 41) Pelisuojien (10kpl) pohjien valmistaminen. Pankin pohja. Pelisuojien kansien luonnostelu. Portfolio.

Tein: 
(viikko 42) Tuotteiden suunnittelu. Pelisuojien kansia (leikkaus). 
(viikko 43) Pelikorttien taustat (4kpl). Tuotekorttien kuvat (vielä kesken).

Ensi viikolla paremmin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti