sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Tehtaat


Tehtaat ovat nyt kaikenkaikkiaan valmiit, ensimmäisen tason tehtaissa on nuo raidat ja niitä on yhteensä 10 kappaletta. Toisen tason tehtaita on 5 ja ne ovat noita harmaa-vihreitä. Kolmannen ja viimeisen tason tehtaita on kolme ja ne ovat noita ruusuja, joko valkoisia, pinkkejä tai oransseja. 

Ei näitä kyllä tehtaiksi ajattelisi, ennemminkin kukkaruukuiksi. Tehtaat olivat kuitenkin ainut osa peliä jonka ei tarvinnut olla kuvaava. Ainut paikka jossa sain tehdä oman mieleni mukaan ja revitellä, samalla halusin näyttää mielikuvitustani ja taitojani eri tavalla kuin aiemmin pelissä. Joten käytin tilaisuuden hyväkseni. Leikkasin yhteensä 80 ympyrää jotka liitin 8 pinoina yhteen ja sitten muovasin sopivan mallisiksi. Keskikerroksiin opettelin tekemään ohutta kuppimaista muotoja tehden harmaaseen massaan pallokuviointia. Pinnalle tein ruusuja kolmella eri taktiikalla. 

Lopputulos on hullu ja käsittämätön, mutta pidän siitä. Tein mitä tahdoin välittämättä ennakko-oletuksista tehtaiden suhteen. Niistä tuli hassut ja persoonalliset. Poikkeus pelin järkevään maailmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti